hmm :'/

Peace be upon you , k hi blogger . K pagi tadi mcm biasa pergi skola smua . Then tak msuk kelas , so lepak dengan alan , anem , alyn , adan , arejay , wei ping and harith . K memang the whole day tak masuk kelas , lepak dengan wei ping and diorang semua sumpah masuk air sial . Wei ping dah la otak kotor , haihh saba je la aku . Tapi memang happening la . Masing-2 ponteng ape bole buat kan . Then time balek ada spotcheck , smua dh gabra sorok fon but kitorang yang ponteng nie slumber je la kan . Apedehal HAHA :DD then balek skola jalan dengan alan smpai semenanjung then alan pon balek . Then lepak dgn black , frodo , ieyul , mamak and amarul . Lepak dengan diorang nie lagi macam cilaka , keje bahan orang je , buat lawak sana snie . sumpaa tk than sial . memang bole release tnsion if lepak dengan diorang nie . Tapi ape pon , black memang kawan baek sampai mati HIHI :DDD

Then pergi training kawad semua , touch up ape ptot , then ada misunderstanding skit but sokay la dah settle kot . Just upset skit sebab ade budak tk dtg la ape laaa . Susa if tkde disiplin nie , tpi tkpe la lupakan je laa . Then tadi trgrak hati nak online fb heyy you , then bukak and tgok msg , suddnly trbce im dia time 15 may . Diorang im punya im last-2 siap loveyou muahh . Woaaa :O hebad la korang dua nie . Gempak seriously :O Konon sayang la ape la , pergi simpan la sayang tu untuk girl baru kau okay . Laki perempuan semua sama , ayat lebih tpi tk bole pakai . Haihh esok dah la ada kawad satu bnde pon tk buat tkde mood . Naseb baek ada yang bole tenangkan aku . Thanks friends , laffchu guys :*

- THE END -